01


Dec

01


Jan

Årsstämma 2023

Tisdagen den 16 maj klockan 19:00 hålls årsstämma för andelsägare i Allhall i Holmsjö ekonomisk förening. Stämman hålls i Allhallens cafeteria.
Välkomna.

01


Jan

ÅRSSTÄMMA 2022

Tisdagen den 10 maj klockan 18.30 hålls årsstämma för andelsägare i Allhall i Holmsjö ekonomisk förening. Stämman hålls i Allhallens cafeteria.
Välkomna.

29


Apr

DIGITAL ÅRSSTÄMMA DEN 18 MAJ 2021

Tisdagen den 18 maj klockan 18.30 hålls årsstämma för andelsägare i Allhall i Holmsjö ekonomisk förening. Med anledning av pågående pandemi har styrelsen beslutat att hålla årsstämman digitalt.
Anmäl er mailadress till info@allhalliholmsjo.se så mailar vi ut möteshandlingar samt länk till årsstämman. Saknar du epost-adress och tillgång till dator så går det också bra att delta på telefon. Kontakta Allhallen på 0455-911 10 för vidare instruktion.

Välkomna till vår digitala årsstämma!

24


Apr

DIGITAL ÅRSSTÄMMA DEN 12 MAJ 2020

Tisdagen den 12 maj klockan 18.30 hålls årsstämma för andelsägare i Allhall i Holmsjö ekonomisk förening. Med anledning av pågående coronaepidemi har styrelsen i år beslutat att hålla årsstämman digitalt.
Anmäl er mailadress till info@allhalliholmsjo.se så mailar vi ut möteshandlingar samt länk till årsstämman. Saknar du epost-adress och tillgång till dator så går det också bra att delta på telefon. Kontakta Allhallen på 0455-911 10 för vidare instruktion.

Välkomna till vår första digitala årsstämma!

Vi avser att arrangera en medlemsaktivitet när samhällsspridningen är över.

01


Jan

ÅRSSTÄMMA 2019

Tisdagen den 14 maj klockan 19.00 hålls årsstämma för andelsägare i Allhall i Holmsjö ekonomisk förening. Stämman hålls i Allhallens cafeteria, och vi bjuder på fika.
Välkomna.

25


Apr

ÅRSSTÄMMA 2018

Tisdagen den 15 maj klockan 18.30 hålls årsstämma för andelsägare i Allhall i Holmsjö ekonomisk förening. Stämman hålls i Allhallens cafeteria, och vi bjuder på fika.
Välkomna.

27


Nov

Truppcupen och handboll div. 2

Nästan 1000 personer välkomnades till Allhallen i helgen. På lördagen tävlade 400 barn och ungdomar från hela sydöstra Sverige i den stora Truppcupen 1. Sedan på söndagen följde en lyckad match i division 2 handboll mellan hemmalaget IFK Karlskrona och KFUM Kalmar HK.

Vi hälsar gärna Truppcupen tillbaka nästa år och ser fram emot att hålla fler liknande tävlingar i vår fina Allhall.

 

01


Jan

ÅRSSTÄMMA 2017

Måndagen den 22 maj klockan 18.30 hålls årsstämma för andelsägare i Allhall i Holmsjö ekonomisk förening. Stämman hålls i Allhallens cafeteria. Vi bjuder på fika och visar foton från årets verksamhet.
Årsredovisning finns tillgänglig i Allhallens reception en vecka innan årsstämman.
Välkomna!

01


Jan

Gott Nytt År önskar vi från Allhallen

Ett nytt år har just påbörjats. På Allhallen pågår det som vanligt planer inför framtiden och några av nyheterna kan vi avslöja redan nu. Skytteföreningen planerar nu att dra igång verksamhet och förberedelsearbete för iordningställande av miljön pågår. Anmäl gärna ditt intresse om du är intresserad av att deltaga. (Luftgevärsskytte 10 m)
Preliminärt beräknar verksamheten dra igång onsdagar kl. 18-21 fr.o.m. april.

Musikrum och studio är nu igång och vi har redan fått in första bokningen för en inspelning. Är du intresserad av att lära dig spela, eller nyttja lokalerna, så hör av dig till oss. Vid ett par tillfällen under året kommer det att arrangeras musikcafé på övre plan med livemusik i en trevlig och kreativ miljö.

Konferensrummet på övre plan är nu inrett och det går bra att boka konferenser.

Vi vill även hälsa Erika Thorvaldsson välkommen. Med successivt ökat nyttjande av gymmet krävs en grundligare lokalvård. Erika kommer att bistå oss med att hålla gymmet rent och fräscht och kommer även att göra vissa punktinsatser på andra utrymmen vid behov. Allhallen är dock stor och vi är alltid tacksamma om någon vill ta ett extra handtag när man ser att behov finns.

Den 28 januari arrangeras HANDBOLLENS DAG i Allhallen. Det är IFK Karlskrona som förlägger två matcher i Allhallen; division 1 Herrar och division 3 Herrar. Dagen bjuder även på intressanta föreläsningar från bl.a. Mats Lindau. Det blir många spännande överraskningar. Boka dagen och kom och titta den 28:e. Vi återkommer med mer information inom kort.

Gympa-passen kör igång med start lördagen den 7 januari kl 10:00, då det är Tabata-träning. Övriga pass börjar vecka 2.
Tiderna hittar ni här.