Gott Nytt År önskar vi från Allhallen

Ett nytt år har just påbörjats. På Allhallen pågår det som vanligt planer inför framtiden och några av nyheterna kan vi avslöja redan nu. Skytteföreningen planerar nu att dra igång verksamhet och förberedelsearbete för iordningställande av miljön pågår. Anmäl gärna ditt intresse om du är intresserad av att deltaga. (Luftgevärsskytte 10 m)
Preliminärt beräknar verksamheten dra igång onsdagar kl. 18-21 fr.o.m. april.

Musikrum och studio är nu igång och vi har redan fått in första bokningen för en inspelning. Är du intresserad av att lära dig spela, eller nyttja lokalerna, så hör av dig till oss. Vid ett par tillfällen under året kommer det att arrangeras musikcafé på övre plan med livemusik i en trevlig och kreativ miljö.

Konferensrummet på övre plan är nu inrett och det går bra att boka konferenser.

Vi vill även hälsa Erika Thorvaldsson välkommen. Med successivt ökat nyttjande av gymmet krävs en grundligare lokalvård. Erika kommer att bistå oss med att hålla gymmet rent och fräscht och kommer även att göra vissa punktinsatser på andra utrymmen vid behov. Allhallen är dock stor och vi är alltid tacksamma om någon vill ta ett extra handtag när man ser att behov finns.

Den 28 januari arrangeras HANDBOLLENS DAG i Allhallen. Det är IFK Karlskrona som förlägger två matcher i Allhallen; division 1 Herrar och division 3 Herrar. Dagen bjuder även på intressanta föreläsningar från bl.a. Mats Lindau. Det blir många spännande överraskningar. Boka dagen och kom och titta den 28:e. Vi återkommer med mer information inom kort.

Gympa-passen kör igång med start lördagen den 7 januari kl 10:00, då det är Tabata-träning. Övriga pass börjar vecka 2.
Tiderna hittar ni här.

Tillbaka